SESSI HIBERNATE DAH TAMAT?

Hi geng bloggers semua, almost a week blog ni tak berupdate. Bukan malas, bukan tak da idea but i just feel that i dont want to .Agaknya kan setiap kita ni memang ada masa-masa untuk hibernate, mendiamkan diri, menginvisiblekan diri. Sekali sekala macam ni best jugak rasanya. Senyap bukan bererti dah merajuk ke, kecik ati ke, stress ke, tapi just nak senyap. Itu sahaja. Ok lah sessi berhibernasi akan dicontinue semula..sapa-sapa yang ada mengetag saya itu..ehe..cik Elmo http://elmoblogspot.blogspot.com, nanti saya jawab eh dan saya pon dapat award fm cik elmo gak nih..hehe thanks so much..bangga yang amat..

Award ni special dedicate to all my fellow blogger friends..sila-sila la uoll amik award ni eh..korang memang NGETOP!!!

K U OLL ..SEE YOU LATER..BUBYE

9 comments:

he11me said...
March 29, 2010 at 10:16 AM

lepas hibernate ni..mesti bertambah slim kan...

Hajib said...
March 29, 2010 at 10:56 AM

hibernasi... dah byk lah idea lekak hibernate tok... :)

fLoRanCe said...
March 29, 2010 at 11:10 AM

hehehehe...yahh..dh timbul pun..boh lmk glak hibernasi k...

Faizal n Fashitah said...
March 29, 2010 at 11:19 AM

okeh..slamat berhibernet..jangan salu minum aek berbikarbonet k? saya tauk awak suka napok aek ya tas kabinet..

Amirah Rashid said...
March 29, 2010 at 1:00 PM

hibernate tu ape? *buat2 blurr. haha :D

makdara terdiva said...
March 29, 2010 at 1:23 PM

owh..pegi bertapa rupe2nye adik comel ni..

ElyaElmo said...
March 29, 2010 at 2:58 PM

ha3..mizaraa...gi manaaa ni??
lambatt nyee dpt award kann..ha3...

rin~eirie de' sEcond said...
March 29, 2010 at 7:44 PM

heee..
kadang2 kita perlukan masa rehat dan bersendirian..
appreciate silent :D

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.