NASI AYAM CHEE MENG

I am one of the nasi ayam fans dan sememangnya kalau dah busan dan tak tau nak makan apa lagi , saya prefer makan nasi ayam as my faveret menu. To me nasi ayam so simple but then sedap but well it depends jugak ..bukan semua kedai jual nasi ayam sedap. Antara kedai nasi ayam yang jadi feveret saya ialah NASI AYAM CHEE MENG dekat area Sg. Wang. Dijamin halal so to all muslims yang nak cuba makan kat situ jgn la risau.It already certified Halal by JAKIM.
Selain nasik ayam as main menu ade lagi banyak hidangan lain such as mee, nasik goreng and other lauk pauk as side dishes. Sedap jugak dan boleh tahan la..Harga berpatutan. So sini skit info pasal kedai nasik ayam ni..all the photos i copy fm nasik ayam chee meng website .
LOCATION:





Nasi Ayam Chee Meng, Bukit Bintang
50, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur.























Antara menu yang ada kat restoran ni:





Kalo nak tau lagi pasal menu kat situ leh tgk website ni --->http://cheemeng.com.my
Saya suka nasi ayam kat situ ..tak tau la orang lain plak..try la...:)



1 comments:

Anonymous said...
February 9, 2011 at 11:19 AM

hee i love it tooo!! tp tk penah try ag kat situ.. mek suka manok!

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.