Kalau dah gila seks ..memang gilala.. tak tahu nak cakap apa dah..


"wanna have sex with me???"...
"i ada b***ng besar ni..awak nak rasa tak?""..

Pertanyaan segila-gila alam macam ni selalu terjadi semasa saya dan geng serumah duduk dekat Shah Alam masa kami belajar dekat Uitm. Almost everyday kene ganggu dengan phone sex. Bila telepon start berdering kami dah macam takut-takut nak angkat ..kalau tak diangkat ..risau pulak ada panggilan penting dari family or rakan-rakan lain..maka terpaksa juga la dijawab. Tapi nasib kami baik since kejadian gila dan tak senonoh tu tak berlarutan lama.Mungkin sebab kami serumah malas nak layan.Kalau dah mula dengar suara orang gila yang konon-konon macho bergetar tuh..merengek-rengek macam nak mati..terus je kami letak telepon. Kalau di maki di hamun dah tentu si gila sex tu suka nak mengacau.Yela orang gilalah katakan...

Itu belum lagi kisah orang gila yang suka menunjukkan "anu" mereka. Masa nak pergi kelas or balik dari kelas, kalau nasib tak baik ada je terserempak dengan orang sewel macam ni dekat tepi jalan, even dalam bas pon orang gila macam ni selamba badak je buat free show dan memancutkan segala benih mereka..haih..dah pon namanya orang gila..orang gila macam ni seolah-olah macam happy je bila perempuan menjerit sebab terkejut atau takut. Bila dah kene halau dan disergah oleh budak-budak lelaki yang normal barulah orang gila ni nak lari. Ada juga yang terus kene hantar kat balai polis ..tapi lepas tu bebas balik atas alasan mereka ni sememangnya gila...ish ish

Bila saya dah habis belajar dan dah mula bekerja ingatkan dah takda lagi jumpa kes-kes gila sex macam ni..rupa-rupanya berlaku juga depan mata...haih...
Tapi yang ini bukan berlaku dekat orang yang asal azalinya dah sememang gila atau sewel..tapi pada orang yang normal zahirnya..orang yang bekerja makan gaji sama seperti saya, orang yang ada family ada anak bini nak dijaga. Entah mana silapnya orang yang ada perangai pelik macam ni.Dah terkantoi guna harta benda pejabat buat sex call. Tak ke dungu, macam la orang tak record semua perbualan dia..nampak sangat bongok..haihh...Kalau dah sangat nak menggatal tak ingat dunia tu agak-agakla kan..nak save credit la tu agaknya..eii..stupid never ends..

Saya tahu, rata-rata kaum lelaki pernah tengok filem "blue",simpan majalah "blue", upload gambar "blue" atau yang sewaktu dengannya. Tapi agak-agaklah kan..jangan la sampai terbawa-bawa sehingga jadi ketagih dan menjurus kepada kegilaan.Banyak keburukan dari kebaikannya.Kalau nak bercakap dari segi hukum agama semua pun sudah sedia maklumkan??. Anda sendiri pon sedar kot apa natijahnya. Tak perlu la saya membebel panjang kat sini nanti orang pon bosan. Cuma saya nak tegaskan disini yang selalu menjadi mangsanya adalah kaum hawa. Adakalanya orang akan menyalahkan perempuan ..ada yang akan berkata.." yelah sapa suruh seksi tunjuk sana sini, bukak itu bukak ini..mana tak kena rogol ,kena liwat , kena itu kena ini..bla bla bla.."..Okay fine ada betulnya, tapi pernahkah anda terfikir kenapa budak baru lahir, baby, kanak-kanak, remaja, dewasa mahupon orang tua..pangkat nenek pon ada yea..semua mereka adalah kaum hawa ..pon telah menjadi mangsa kegilaan sex juga...adakah semua mereka itu berpakaian seksi, dedah sana sini..SEMESTINYA TIDAK..kalau dah namanya gila tu gila la...sebab itu orang  panggil SEX MANIAC!!!.



14 comments:

deus X machina said...
February 8, 2010 at 1:12 PM

oleh itu
lebih baik gila bola dari gila sex
erk888

Hajib said...
February 8, 2010 at 1:48 PM

marek baruk jak lekak baca blog abg mazidul pasal baby mati di liwat... sungguh kejam.. orang gila sex tok mok di azan ari2 tlinga sidak yaa... coba la dekatkan dirik dgn tuhan... perkasakan iman... insyaallah boleh kurang kegilaan ya... :)

he11me said...
February 8, 2010 at 3:43 PM

'suatu pendedahan yang kena pada masanya'..

ElyaElmo said...
February 8, 2010 at 4:44 PM

sis...dulu pun i pun pernah nmpak laki2 ney luaran die nmpak normal.Tibe2 die leh tunjuk anu bird bird dia kat kita.derang ni kalau tgh high mmg tak kesah kot kann...hu3

nand nasyari said...
February 8, 2010 at 4:57 PM

woooo..~
no kumen....
dasat sungguh..!! 0.o

ACHNA SHAFIQO said...
February 8, 2010 at 9:39 PM

Hi, nuff zzzz tu ape?

Felicia F. Ramzi said...
February 9, 2010 at 12:30 AM

ergh..
dah gila gila juak..
cross my fingers this wont happen to me..

.millalara. said...
February 9, 2010 at 12:47 AM

euwww.. geli!
mintak dijauhkan dari org2 gilak itu ohh~

Dak Wan® said...
February 9, 2010 at 3:07 AM

"Pervert is wwhat pervert do" So lantak jewr depa....

zainal mohd jais said...
February 9, 2010 at 9:56 AM

Salam ziarah,

Kalau depan i mesti i potong !
Kita tak bimbang dengan orang gila.
Tapi maniac boleh muncul tanpa disangka, kadang kelihatan normal sahaja. Kadang kawan sendiri. So, kena hati-hati,

tujuhhariseminggu said...
February 9, 2010 at 11:20 AM

kalo ada org camni... spray kan je ngan black pepper spray.. biar panas melenyar.... :p

Amirah Rashid said...
February 14, 2010 at 12:10 PM

yes yes!
lg baik gila bola
hehe
:D

Anonymous said...
March 10, 2010 at 11:49 AM

mcm tau je kisah menggunakan telefon utk "kepuasan" sendiri...hehe

baka05 said...
August 8, 2010 at 12:17 AM

aalaa.. pmpuan ape kurgny, kalu dh stim.. perggh lg dahsyat gila seks sseorg pmpuan tu...

sggup pkai terung, timun.. mcm la pompuan xpnah tgk filem blue.. uuii.. fantasi seks pmpuan lg dahsyat ooii drp laki sbnarny.. cume disorok2 je krn malu n cover ayu..

cmne aku tau benda ni, cz aku adalh khunsa.. pnah sbilik,serumah n sebantal org budak pmpuan.. mmg miang lg2... kalu tidak krn sifat malu smulajd diorg, mkin byk kes zina..

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.