Makan Bersila di Yankies Hut

Bila dah lapar for sure akan carik tempat makan sebab malas nak masak. This time i went a bit far away from KL area which is ..Bangi...not that too far la. Bangi ada banyak pilihan tempat untuk makan-makan but i am not too familiar with this area..so pergi je la kat mana-mana restoran yang saya rasa nak cuba makan kat situ. Finally sini la tempat yang dituju..

-YANKIES HUT-
restoran ni ala-ala restoran combination of MALAY,CHINESE AND THAI cuisine.
surrondings macam ala-ala kampung skit..boleh makan duduk bersila dalam hut.sebab tu nama dia Yankies Hut...so jom la tengok gambar..
kalau sesapa nak duduk makan kat rumah kampung tu ..boleh la pilih nak makan situ..jangan lupa bawak bantal tilam selimut sekali ..kalau dah kenyang boleh tumpang tido terus..zzzzz

suasana restoran macam kat kampung..ada lampu lip lap macam berziarah time raya-raya pon ado




ni la hut tu..leh makan duduk bersila..

sapa ada masalah nak duduk bersila ..boleh pilih duduk atas kerusi je..



amik 3 jenis lauk je..sebab dah malam tak lalu nak makan banyak-banyak lauk ..
sotong ni bolehhhh la..takda la sedap mana pon ..biasa-biasa je..

butter prawn ni pon sama ..tak menepati selera tekak saya..konsider fail..huhu

kailan ni ok la..takda istimewa sangat pon..boleh la dimakan untuk mengenyangkan perut yang lapar ..




secara keseluruhannya saya hanya kasik 2 bintang out of 5..hee..



12 comments:

deus X machina said...
February 17, 2010 at 2:21 PM

kedekut kitak kasi 2 bintang jek
erk888

mizara said...
February 17, 2010 at 2:27 PM

eh mestila dekut..siapa suruh orang tu sik masak sedap sedap..sedap lagi kamek masak wahaha..

Sesumpah said...
February 17, 2010 at 3:53 PM

ni yg kt area bangi putrajaya tu keh?

penah pegi tp mahal n xsedappp

wuhuu

mizara said...
February 17, 2010 at 4:03 PM

sesumpah-bangi putrajaya? emm maybe kot..tak sure la pulak tapi yg tau kat bangi la..hehe..
mmg tak sedap..3 lauk ni dalam 22 hingit camtu la..

TK said...
February 17, 2010 at 4:53 PM

Wah best la hari2 jalan2 cari mkn. Mahal jugak tu 3 lauk 22 hinggit!

nand nasyari said...
February 17, 2010 at 4:54 PM

hey..yankies hut ni tmpt i slalu mkn dulu time study..
dkt gile ngn uniten..
tp i xske mkn kt sini lg..
sbb mahal..nk ckp sedap sgt takde pon... juz tmpt mkn tu unik..tu je...
next time u try la village view @ soho.. tu ok gak la.. :)

mizara said...
February 17, 2010 at 5:07 PM

TK- hehe takda la hari2 jalan cari makan..leh bangkrupt tuh..huhu..

nand- oo soho tu ada nampak hari tuh..dekat gak ngan Yankies tu kan..next time la pi sana kalo ade rezeki..:)

he11me said...
February 17, 2010 at 5:40 PM

cuti panjang cik mizara sik pulai kampung ka?...

rin~eirie de' sEcond said...
February 17, 2010 at 8:23 PM

tempat2 unik macam ni mmg slalu letak harga tinggi(wlupun makanan x sesedap mana hehe)

tujuhhariseminggu said...
February 17, 2010 at 8:39 PM

owh, selalu ke sini, yelah budak ukm dulu kan... tpt ni best kalo nak wat gathering ke, birthday ke... tapi kekadang lambat la servis nye... <--- wah, komen cam maria tunku sabri nih... :p

Faizal n Fashitah said...
February 18, 2010 at 12:28 AM

huhh? 2 out of 5? hmm..mesti lantei kedei ya licin glak nak hoh..

fanadz said...
February 18, 2010 at 2:03 PM

village view lg sedap..murah le sket.pegi la village view yg dekat dgt UKM tu..situ besar.:)

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.