kamek cinta kitak...p.s

Luv, 
kamek tauk kita duak almost everyday kelaie
kamek tauk kamek sikdapat nak nyedia rumah besar dengan kitak
kamek tauk kitak stress.. maafkan kamek 
tapi sikhal lah kelak kamek akan coba  ngosaha merik apa yang kitak maok as long as kitak happy 
kamek paham juak kitak masih belom bersedia lagik nak ada baby 
iboh kitak riso kamek sentiasa nunggu asal kita duak bahagia
Tapi luv ,
maaf sik dapat kamek nak nerus impian kamek ya
kamek terpaksa pergi jauh ninggal kitak 
sampei bila-bila

Luv, 
Kamek mok kitak selalu ingat 
kamek selalu sayang dengan kitak 
walopun kamek dah sikda lagik masa tok
tapi kamek mok kitak tauk yang  kamek sentiasa ada dengan kitak
sentiasa nangga kitak, sentiasa ingat kitak
yang penting kasih sayang kamek tok akan diembak kamek mati juak

Luv,
walopun jasad kamek dah sikda lagik
tapi hati kamek tetap bersama dengan kitak
cuma kamek sikmaok kitak bersedih sampei bila-bila 
kamek harap kitak dapat mukak hati kitak dengan urang lain juak
kamek tauk kitak berayi dgn kamek ,sama juak dengan kmk

Luv ,
yang pergi tetap akan pergi
kamek tauk kitak kuat boleh nerus idup tanpa kamek
yang penting kamek just nak madah ..
kamek tetap sayang kitak sampei bila-bila..

p.s. i love you..


*

*

*

*

*

*

*
kata-kata nak di tulis dengan luv tadik adalah gambaran sinopsis dari movie tok ..
best paduhal eh cerita tok..dah lamak dah movie tok kuar ..baruk aritok nak nangga..
sehari-hari dudok diopis nangga movie..yalah ney gaya nak masuk FB dah sikpat 
Movie P.S I LOVE YOU ..sedih juak cerita tok..touching touching..
sekali sekala layan feeling pasalah nak..huhu..
kitak urang mesti udah nangga movie tok nak?? mek juak yang ketinggalan zaman kali..
bila nangga cerita feeling kedak tok rasa dirik pun jak belakon jadi heroin dalam cerita ya..
ney dak emotional..sib baik ada nyedia tisu sepeket tek..dapat juak kaber-kaber sedeh dari membe laki sebelah..

huhu sik romantik pa nama ya..

 kitak urang pernah rasa best berangan  kedak tok sik?

coba imagine mun laki kita mati ..kakya ada jak surat dihantarnya dengan kita ari-ari..apa rasa?
sapa sik berayi nak mati leput kedak ya

aduhh aduhh..ompuan ne sik cayir mun di pujuk kedak tok..

mun sapa-sapa lom gik nangga crita tok..cuba tangga mun time boring-boring ada juak pakei layan feeling..



11 comments:

Hajib said...
February 12, 2010 at 5:46 PM

sedihhh mek koh... uwaaaaaaa..... kekeke.. lom mek nangga crita tok.. lagik la ketinggalan zaman dari ktk... boleh la mek donlod pastok... daa~~

deus X machina said...
February 12, 2010 at 8:11 PM

kamek tertipu la dengan post ni
erk888

mizara said...
February 12, 2010 at 9:11 PM

Hajib- donlod nun best crita tok..

deus-eh pandei kitak cakap swak oo?

fLoRanCe said...
February 12, 2010 at 10:53 PM

woit!! mek lom ngga gk cita tok..hahahaha...ketinggalan zaman juak duhal...mok ngga la..valentine's mode tek nk..hehehehehehe..;p

deus X machina said...
February 13, 2010 at 1:01 AM

kan hari itu kitak buat class ckap swak dalam blog ni
erk888

mizara said...
February 13, 2010 at 8:09 AM

flo-tangga ktk cerita ya besttt...

deus- lain kali kamek ajar lagik..huhu

job-view - emm je?

nand nasyari said...
February 13, 2010 at 8:09 AM

pasni entry ckp sarawak, mmg kompem xleh paham..wuwuuuu~ -_-

Asma Cullen said...
February 13, 2010 at 11:22 AM

ps:ILOVEYOUTOO... :)

yuzuyu said...
February 19, 2010 at 4:58 PM

aahhh..dah tengok citer ni.siap baca novel dia lagi..
lagi sedeh dan touching novel dia ,kak...lagi tangkap leleh...huk huk

Anonymous said...
October 10, 2012 at 12:24 PM

Pinjam ayat yer..
nak bg kt suami..
almaklumlah org semenanjung kawin ngan org srwk :))

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.