MAKAN JOM...nasik kukus dan nasik nasik jenama lain...

makan makan makan...
saya memang suka makan..so jangan heran saya asik post pasal makanan
kalau sesapa yang baik hati pemurah nak belanja saya makan tu ..jangan segan-segan la ek
okay ..ni saya nak share skit pasal menu untuk dinner saya petang tadi..iaitu ..seperti gambar di bawah..
NASI KUKUS AYAM DARA KOTA BHARU..
LOKASI- gerai nasi kukus ayam dara Bandar Sri Permaisuri

harga rm4.80..ni ayam biasa..kalau ayam kampung ..mahal skit, burung puyuh pon ado..

ada nasi putih yang dikukus, kuah kari,sambal tak berbelacan agak pedas,mentimun dan ayam yang telah dimarinade dengan rempah...tapi kurang masin la ayam dan kuah karinya..agaknya tukang masak tu darah tinggi kot..but still sodap la jugak..kenyang ..lepas makan ngantok je..
*TAMAT sudah kisah nasik kukus ayam dara..*

ni pulak nak review pasal RESTORAN SGA
RESTORAN SGA...stands for SO GOOD AT...
so good at eating..so good at flirting..so good at dating..so good at paying ..semua pon boleh la..
so sesapa yang rasa diri anda so good at anything..direkemen la makan kat sini..
tempatnya very relaxing..ada LCD screen besar gajah..leh nengok bola..
time saya nak balik tokey tu pasang citer apatah tetiba ada plak terkeluar aksi porno cess..mana tak budak kecik kat meja belakang tetiba menjerit kat ayah die.."AYAH!! AYAH!! TENGOKK.." kuang kuang kuang...

inilah lokasinya..

SWEET AND SOUR FISH FRIED RICE RM7.90

BASIL LEAF BEEF RICE RM7.90
basil leaf atau daun salam..sedap di tekak saya sebab saya suka makan segala jenis sayur atau daun- daunan..maka memang la sedap..
lauk ni ada daging didalamnya, ada halia,carrot sikit dan basil leaf..masak i guess letak sos tiram gak kot..kalau nak try pergila ke sini..

okla nak tido lok..dah kenyang post pasal makan tok..nite..


notes: pendengkinya si nuff ni..tengah-tengah malam baru dia nak aktif..cess..kedekut hj bakhil betol arr..so korang sesapa yang tido lambat tu jangan lupa singgah kat sini tauuuu..sebab si nuff ni aktif time tu..sekarang 12.09am.. 2 3 kali refresh 2 3 kali gak la dia muncul..aih aih..




10 comments:

f.i.e.z.a said...
February 10, 2010 at 12:47 AM

nang nyaman upa manok ya eh.
dah la tgh mlm tok.lapa pun xda apa mok d mkn.hehe

mizara said...
February 10, 2010 at 12:49 AM

fieza- oo tedah..g dapur masak maggie kah nun..hhee

Armyrule said...
February 10, 2010 at 2:28 AM

ya tuhan, kenapa blog ini menguji iman ku dikala tgh malam begini...tiba2, kruutt...kreukk...perut berbunyi...emm, sedapnyo klu dapat mkn nasi kukus tu...huhuhu...slrupp

nas aliff said...
February 10, 2010 at 2:52 AM

aloha..
jaoh nye..
btw, i follow..
sudi2 kn la ziara kembali..=)

zainal mohd jais said...
February 10, 2010 at 10:29 AM

Salam ziarah,

Foto yang menyelerakan.
Tulisan yang mengiurkan.

Terjejas semangat nak diet...
he..he..

tujuhhariseminggu said...
February 10, 2010 at 10:33 AM

kena propose blog ni kt tv3... leh join jalan2 cr makan... :)

Hajib said...
February 10, 2010 at 11:52 AM

macam sodap dan harga murah.... chia makan lok... nyumm nyummm....

mizara said...
February 10, 2010 at 12:12 PM

ARMYRULE- BLOG NI MMG SUKA NGUJI IMAN ORANG WAHAHA..

NAS ALIFF- TQ FOLLOW SAYA EH..SY FOLLOW KAMU JUGAKSS..

ZAINAL- EH DALAM PROSES DIET KE? RUGI RUGI ..HEHE

ALLY- U ADA SEPUPU SEPAPAT KEJE KAT TV3 TAK???..:p

HAJIB- CHIA??..KITAK LOK CHIA KMK ..HAHAHA

nand nasyari said...
February 10, 2010 at 1:25 PM

ouh dem... lapa suda tgk mknn ni..huk3 :(

mizara said...
February 10, 2010 at 2:25 PM

nand- jom makannn...

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.