mau kemana kamu si non???GEROBOK..

sesapa yang suka bunga ros ..boleh tatap gamba ni lama-lama..

sesapa yang pernah pegi Indon sure pernah nampak air teh ni..

air ni dorang kasik free..


frankly ..i dun favor the taste..macam minum minyak wangi jasmine..eii yekk..
i prefer green tea..
pelik pelik.. macam mana orang boleh minum jasmine teh eh??..

apa makna bakso eh? sesape indon kat sini leh tak bagi tau..
boleh tahan sedap jugak bihun bakso ni..lebih kurang macam bihun sup gak la..dihidang dengan sambal dan kicap manis..ada fish ball kat dalam bakso tu..

lokasi: depan dengan Cathay Cineplex
sementara nak tunggu movie start tu ..perot lapa boleh la singgah makan sini..
kalau dah habis tengok movie..perot lapa lagi ..makan sini lagi..2nd round..

sebelah GEROBOK ni ada kiosk jual ice-cream..cuaca panas-panas ni leh la sejukkan tekak ..makan ekskrem lecka-lecka nih..yummy..

2 flavour- rasberry dan ferraro rocher..

14 comments:

deus X machina said...
February 18, 2010 at 1:04 PM

bila mau belanja kamek ni
erk888

mizara said...
February 18, 2010 at 1:08 PM

tunggu kamek jadi tokey restoran ..kamek lanja kitak makan sampei pengsan

kulop ludin said...
February 18, 2010 at 3:12 PM

jauh berjalan bermacam2 pengisian... perot!!
teman nie, tapah-ipoh-tapah
huhu!!
makan apa yang ada je lah......

mizara said...
February 18, 2010 at 4:17 PM

kulop ludin - huhu,,makan-makan jela apa yang terselera d tekak

Faizal n Fashitah said...
February 18, 2010 at 5:12 PM

Keja kitak tok nang ndak alah-alah laa makan rah luar hoh. Anyway, nang nyaman bakso ya.. espeseli bila bihun di sedut skali ngan meatballs ya perghHHhh heaven eh!..
*Ps..resipi telo sikda ka?

Felicia F. Ramzi said...
February 18, 2010 at 6:32 PM

blog tak dah jadi blog food spots dah..hahaha asal masuk ctok jak, gerenti pasal makan..hehehe tapi nang nyamai2 lah makanan yang ktk tayang tok..nang enjoy makan ho? food is heaven :)

TK said...
February 18, 2010 at 6:34 PM

wah..tu tulen punya endon siap ada teh botol. I suka teh tu tapi not jasmine flavour- mcm minum air bunga. Slalu beli yg rasa teh kosong je. i mmg suka sgt bakso. Kalau kat endon baksonya sedap banget! Ive tried kat sini punya..sangatlah jauh beza rasanya.

☯❤Embun Malam❤☯ said...
February 18, 2010 at 7:27 PM

yohhhhhhhh... alu lapar... dah lom mkn towk... huhuuuuuu... slurpppppp...
ps:// i love u... ehekzzz... jgn lupak jwp tag...

ElyaElmo said...
February 19, 2010 at 12:10 AM

sis ..kat mana gerobak ni yeh??mcm bestt jeee...

mizara said...
February 19, 2010 at 10:04 AM

GHOST TONE- MAKAN MMG BEST HEE

FAISAL N FASHITAH- RESIPI TELO MASAK APA KAH?

FELICIA- SAJA JAK MEK NAK POST PASAL MAKAN ..NEY TAUK SAPA-SAPA DTG KL TOK MUN NAK BERCARIK TEMPAT MAKAN ..ADA IDEA NAK MAKAN KE SINEY..TAPI MAKAN NANG HEAVEN LAH ..HAHA

TK- TEH TU MMG X SEDAP HUHU..TAPI I BET BAKSO KAT SANA MMG LAGI SEDAP KAN..

EMBUN MALAM- LAK MEK JAWAB TAG KITAK AH..

ELYA - GEROBOK NI DEKAT DEPAN CINEPLEX..BETOL2 DEPAN PINTU MASUK TEMPAT TUH..

Faizal n Fashitah said...
February 19, 2010 at 12:37 PM

Chekidout entry lam blog mek..bok kitak tauk resipi telo masak apa yg dimaksud mek.. hhee..

tujuhhariseminggu said...
February 19, 2010 at 4:16 PM

x suka jasmine tea jugek... teringat plak minom teh tarik guna jasmine tea.. sangat pening rasanya.... :p

Hajib said...
February 19, 2010 at 11:57 PM

nang best la ktk ooww... tpt best2 jak makan... boleh chia makan lak... kmk tauk makan rah benteng satok jakk.. huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.