Teknik-teknik berkesan mendebabkan body solid molid..

kenalkan....!!!
ini la family tersayang saya..hee..
dari kiri..kakak sulung..kak alia marilyn monroe, abang no3..ali elvis prestley,bapak saya..Hj Ommar Mac Laird,emak saya...Hjh Nur Shita, saya Mizara Audrey Hepburn yang bongsu dipangkuan emak.,abang no4..iskandar marlon brando dan abang no 2..ismail james dean
jangan heran eh ..semua nama kami ada ala-ala omputih sebabnya bapak saya ni "die hard fan" of pelakon-pelakon famous zaman 50an..so dia memang sengaja letak nama kami adik beradik macam tu lagipon ayah saya memang ada darah campuran dari sebelah datuk ..sebab tu surname dia Mac Laird...huhu

location family business kami:
NASIK KUKUS KOPITIAM
No.52a Jalan dwitasik,Dataran dwitasik Bandar Sri Permaisuri
56000 Cheras KL


introduce to u oll..air special ..
air sirap bandung berjagung dan sirap bandung cincau..
bandung cincau- rm1.80
bandung jagung-rm2.40


set menu utama yang special kat sini..resipi ori dari nenek moyang family..
satu set ni ada : nasik kukus,sup tulang yang uuumpphhh, ikan masin,sambal belacan dan timun...nak try ..mai la sini..rega satu set..rm7.50

sup tulang yang banyak isi..resipi asli..isi lembut bak sutera..

ni gulai kuning udang masak lemak dengan tempoyak..kalau satu set dengan nasik harga rm7.50
the taste ...i tell u ..so damn delicious..!!!
slurrrpppp...kuah pekat dan tempoyaknya..waduh ..haihhh nang nyaman gilak bah...


so mari mari mari datang lah ke restoran family ku ini..
i'm sure u oll akan datang berkali-kali lepas ni..hehe..


special price???
ohoooo...jangan risau sure akan kasik 
KALAU LA SATU HARI NANTI SAYA ADA REZEKI NAK BUKAK RESTORAN MACAM NI..


SESI BERANGAN SUDAH END HERE OK...
SESUNGGUHNYA RESTORAN INI BUKAN FAMILY SAYA YANG PUNYA ..WAHAHAA...


P.S. nak aje korang diskaun ek???..

14 comments:

Kyuubi_85 said...
February 13, 2010 at 12:07 PM

ooo tidak... aku lapar...

Lavanya said...
February 13, 2010 at 2:10 PM

humm.... hummm.... its so nice post.... thanks for sharing...

joynstar said...
February 13, 2010 at 4:33 PM

me want the prawn, me like the ikan masin, me wan me wan...

deus X machina said...
February 13, 2010 at 8:44 PM

kamek tertipu jua
erk888

kulop ludin said...
February 13, 2010 at 9:49 PM

peh....
memang terlior dibuatnyea....
takleh tahan!!

mizara said...
February 13, 2010 at 9:54 PM

jom semua ..mari kita makan ..:)

rin~eirie de' sEcond said...
February 13, 2010 at 11:15 PM

saya mau yg sup daging tuuu huuhu..

Hajib said...
February 14, 2010 at 2:17 AM

hahaha.. tipah tertipu tertipu tipu tertipah.... hehehe... dah abis pecayak mek bab nama tekk.. tapi.. haaiiisss... huhuhu..

p/s: nyaman juak upa nasik ya ooow... dengan ikan masin nya.. huhuhu

fanadz said...
February 14, 2010 at 2:23 AM

salam singgah..:)
sedapnye..lapar bile tgk gambar2 itu..hehe.

Amirah Rashid said...
February 14, 2010 at 12:14 PM

tertipu rupanya
haha :D
baru nk mintak diskaun :P

Bb Hussain said...
February 14, 2010 at 12:24 PM

wah sedapnya..tp jauh la pulak nak pg..hehe

bellar0ssa said...
February 15, 2010 at 1:20 AM

wah sedapnye.teringin nye nak rase sup daging tu.

seriusly.name2 tu real? huhu.i mean ade name org puteh?

tujuhhariseminggu said...
February 15, 2010 at 9:52 AM

ye ye je i percaya... eh, betulke nama2 tuh???

miss cloudy said...
February 16, 2010 at 6:02 PM

wahhh..canggih nyer nama..seriusss

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.