HAPPY BIRTHDAY LITTLE CUTIES!!

16 December birthday Syaqir, umur pun dah 6 tahun. His adorable adik , Mira pulak on 27 December and now she's 2. So tuk jimat bajet giler-giler just sambut sekali gus je (hehe..ala-ala dekut) Bukan DEKUT tapi JIMAT..diulang BERJIMAT amalan MULIA..ngeh ngeh ngeee...So layan jela gambo-gambo nya eh..

Event on: 16 Disember 2009 (eventhou besday Mira lambat berbelas2 hari lagi saya non kisah sambut in advance huhu..
Venue: Umah "IBU@kak Mah" 

Ni kek CHOC MOIST EDIBLE IMAGE BEN 10..order dr Mak Lang frm Batu Caves..sedap kek ni..tapi Mak Lang ni lupa plak nak tulis nama n ayat-ayat atas kek tuh huhuhuhu..die ingat sy amik kek ni malam..lupo den nak pesan kat die nak amik tongahari..takpolah eh.

Antara menu-menu hidangan: Puding Marble, Buah-buahan, Muffin Pandan, Bihun Goreng, Jajan etc..

Puding Marble dibuat khas oleh Ibu. Sedap sungguh puding ni..Rasa nya tak terlalu manis dan lemak berkrim. Harap-harap nanti ade la Ibu buat lagi..leh saya tumpang ngappp hukhuk..ngeee..

Niii dia Muffin Pandan saya masak..Abaikan muffin yang ala-ala TERHANGUS itew yer..Hangus-hangus pon budak-budak kata SEDAP jugak oii...hehe..telan aje la eh!!

Bihun goreng udang kering yg simple..BURUKnya rupa bihun ni dalam gamba ek..huhu..

Haa..ini la die besday boy..Hensem tak?? hik hik..

Ini pulak besday gurl..jelita tak?? Hak hak..payah btol la nak suh cewek ni bergamba dekat kek tuh..tak reti duk diam..huhuh..

Geng comel-comelans melepaking sambil berposing..cuma anak dara sorang ni jek yang posing tunjuk belakang..BAREBACK kunun..nak tunjuk seksi dia la tuh ahakss..

Geng dara dan bujang remajawan yang join party skali masa tuh..bagus dorang nih..hehe

Syaqir n Abang Kemal, anak kpd Ibu..tomei kan Abg Kemal ni..he is a good boy too..

Mira dan Kak Yan...Kak Yan pujaan dan kesayangan Syaqir n Mira...skit skit carik Kak Yan. Pagi-pagi sampai umah Ibu terus carik Kak Yan dulu wehh.."Ayan Ayan"..ni style mira sebut..Sungguh kuat aura dan penangan Kak Yan kowang ni ek..hehe

Ni plak Kak Yin. Adik beradik Kak Yan..anak2 kpd Ibu. huhu pening tak??..Kak Yin jenis pendiam skit dan selalu BO LAYAN sgt budak dua orang ni hahaha..

Acara memotong kek..si kecik mira plak x nampak..yang berbaju hitam tuh adalah IBU. Ibu la yang menjaga dorang ni . Dah dekat 5 tahun jugak la ibu menjaga. Payah nak carik orang lain jaga elok macam ibu jaga..Takat ni tak cayer kat orang lain nak jaga ..Hanya IBU je..dorang ni pon dah sayang sgt sgt kat IBU dorang ni. IBU is the best!!!!

As a wrap up...dpt gak upload gamba yg ada muka si tecik Mira nie..heheh..
HAPPY BIRTHDAY TO BOTH OF U 
LUV U SO MUCH ..ENDLESS LOVE..
MUAHHHHSSSS.....

1 comments:

tuan tanah said...
June 9, 2010 at 11:32 PM

tahun ni kalo buat lg jgn lupe jemput sy eh..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.