JJSM - RESTORAN VICCHUDA & SANTAI CAFE

Restoran Vicchuda Tomyam Seafood
Lokasi: Damansara Uptown


pintu masuk restoran


restoran yang menghidangkan makanan ala-ala thai ,kalau tak silap owner restoran pon datang dari selatan Thailand..


ikan siakap masak 3 rasa


paku-pakis tumis belacan yang agak kurang sedap ditekak saya


tomyam campur..orang kata sedap sangat tomyam kat sini tapi bagi saya biasa-biasa je takda yang special sangat rasanya so so je..huhu


*****

SANTAI CAFE
Lokasi: Berdekatan dengan Tasik Sri Permaisuri


dekat tengah-tengah alam tu ada kolam ikan..





bihun ni sedap dan banyak...rasanya cukup enak


nasi ni okay so so la tastenya..tapi ayam dia kasik ala-ala hj bakhilll...


enjoy the food dan tq kepada yg murah hati membelanja saya...




9 comments:

Jobs-View said...
January 26, 2010 at 1:11 AM

nmpk sedap..n..menyelerakan..

deusXmachina® said...
January 26, 2010 at 3:38 AM

asyik jalan2 cari makan jek cik mizara kita ni
bila nak jalan2 cari pasal lak
erk888

he11me said...
January 26, 2010 at 9:06 AM

best kan..kalau dibelanja makan..makan free

fLoRanCe said...
January 26, 2010 at 9:31 AM

nyaman jak upa santai cafe ya....ada masa lak mok try la..heee~!!!!!

nand nasyari said...
January 26, 2010 at 9:35 AM

kt bangi byk tmpt mkn2 best..pe kate u bt review pasal tmpt mkn kt bangi plak..hehehe
leh ganti maria tunku sabri ni..lalala~ ;D

Dak Wan said...
January 26, 2010 at 12:15 PM

Mari melantak! Hehehe... Lapo lah plak...

tujuhhariseminggu said...
January 27, 2010 at 2:36 PM

sudah lama kepingin nak ke vichhada??? eh, camno nak eja...??? tapi asik tutup... eh, tau tak kat area situ ada kedai cupcake yg sgt chommel... apa ke nama nye??? lupa la.. nanti i bgtau yer...

mizara said...
January 27, 2010 at 7:31 PM

ally- vicchuda ar..haha..pandai u tuka tuka nama eh..haha..kedai cup cake??yeke ..tak sure la pulak..haa nanti kasik tau eh nama kedai tuh..

PutRaMetaL said...
March 2, 2010 at 4:51 PM

dah try hampir kesemua vicchuda restoran kat area lembah klang, kota damansara,uptown damansara, shah alam n meru..tapi tom yam terbaik di meru..superb n menangis la bila makan..

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.