INGIN PERUT KEMPIS TAK ?


Best tak kalau ada perut camni? Siapa TAK NAK perut cenggini ..sila angkat perut!!
*
*
lagi-lagi tengok..

pernah berangan tak ade perut kempis cantik mcm ni? bukan model jek yang boleh ada perut camni wehh..
*
*

haa tgk perot Beyonce nih ..pejal, kempis, takde lemak terbonggol-bonggol mantopsss..
nak perot camni jawapnyer kene la pegi gym buat eksersayez untuk perut la gamaknye..takat buat pochong-pochong tak mungkin dan tak dapat kot..
*
*
*
lagi-lagi ...SAPE NAK SANGAT ADE PEROT CUTE CAMNI?huhu...

SAYA TAK NAK!!! Kamu nak kerr????
*
*
Sesapa yang berusaha nak mengkempiskan perut yang gendut boleh la cuba petua ni ek..
TRY JANGAN TAK TRY ..mana la tau boleh berjaya ..usaha tangga kejayaan!!
Antara petua-petua ni dulu saya pernah amalkan jugak ..memang nampak hasilnya cuma kenela rajin jangan malas-malas..hangat-hangat taik manok sik jadi kelak..
*
*
PETUA KEMPIS PERUT:
1. Ambil Limau nipis (perah ,ambil jus) campur dengan kapur sirih.Sapukan atas perut. Amal setiap malam.Ibu lepas bersalin pon boleh membenkung dengan cara tersebut. Perut menggelember akan jadi firm balik.


2. Ambil halia lebih kurang 2-3 inci ,tumbuk dan perah jus nya.Campur dengan air teh atau air suam jek.Kemudian minum. 


3.Ambil jus limau nipis dan campo dengan air teh kosong. Minum setiap hari. Jangan minum kalo ade masalah ulser perut or gastrik ek..kang lain plak jadi nye..


4. Ambil cuka apple (APPLE CIDER VINEGAR)dalam 2 sudu teh campur dengan air.Agak-agak dalam satu mug la..minum setiap pagi sebelum sarapan. Kalo tekak takleh terima rasa cuka tu boleh campur dengan madu lebah yer..cuka apple nih byk khasiat nyer..bukan untuk kurus jek..tapi byk lagi..


So..sesapa yang bermalas-malasan nak bersenam tapi nak perut kempis boleh la try petua nih..kalo tak berjaya jugak better kamu RAJIN-RAJIN BERSENAM la ..itu la cara paling selamat dan terbaik.
*
*


****
image source: www.cartoonstock.com

1 comments:

tuan tanah said...
June 9, 2010 at 11:19 PM

hahahaha..nk tdo buat sit up dulu..

10x buleh utk permulaan..

kemudian up lagi 10 dan strsnye...

mcm coach la plak..haha

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.