Khop Khun Kha..Makan sampai pengsan..

Khop Khun Kha..tq tq maksudnya..
ni lepas tengok entri kat blog Ally --http://ally-fazdly.blogspot.com/ pasal Thai festival food ,rasa membuak-buak teringin nak makan memang takleh nak tahan dah..almaklum la memang dah lama ingin nak pergi makan Thai food nie..kalau tak pergi kang kempunan la pulak..
lokasi: Tesco Damansara Utama


Mari-mari tengok best ke tak best ....sesape yang terliur tuh ..tahan-tahan air liur tu ek jangan kasik jatuh berjurai-jurai..antara makanan yang saya pilih..


ABC cendol yang menyejukkan anak tekak..rm3.00..


Thai Curry Laksa rm5.00 - rasa boleh la..still tak puas hati dengan keenakan rasanya coz sebelum ni saya pernah makan menu yang sama tapi taste lagi kaw kaw sedap...


Pulut mangga@ Mango rice rm5.00 ..pulut sedap berlemak berkrim.. mangga die kurang manis..tapi layannn asalkan ilang kempunan ..



opocot!!..ingat nak posing jadi model pulut mangga ..sekali gedebuk mangga jatuh dalam mangkuk laksa..

i feel good masa nengok makanan dah dihidang ..huhu

sila sila join makan..erkk kenyangg amat!!!...ALHAMDULILLAH



11 comments:

Jobs-View said...
January 19, 2010 at 2:17 AM

wallaweee..sedap tu..nnti la nk singgah kt summit subang esok..hehehe..kt sana pn ade..

fLoRanCe said...
January 19, 2010 at 9:27 AM

mek x suka pulut ya..hehehhe..pelik jak asa..mun mek mkn asam ya jak..hehehehhe.........

deusXmachina® said...
January 19, 2010 at 10:45 AM

cam sodap jek
xjd la nak puasa sunat arini
erk888

nand nasyari said...
January 19, 2010 at 11:26 AM

peh..cm pinggan kt umah i je pinggan laksa tu..lalala~ ;D

tujuhhariseminggu said...
January 19, 2010 at 12:26 PM

uhh, kena mintak komisen kat kedai nih... :p

kulop ludin said...
January 19, 2010 at 2:53 PM

haih...
berselera nengok posting nie....
huhu!!

mizara said...
January 19, 2010 at 11:35 PM

JOB VIEWS- oo kat summit pon ade ..leh la banje makan nih huhu

FLO- pulut ya kitak sik makan kah flo..hehe..kmk ok la tekak boleh gik nerimak

DEUSXMACHINA- posa posa..jgn pecah hehe

NAND- laa sama ke pinggan tuh? huhu..pinggan kesukaan ramai kot..

ALLY- itu la mmg kene mintak ..kalo drang x caye bawak laptop tunjuk bukti post entri pasal kedai drang hahaha..

KULOP LUDIN- tgk pon dh selera ek..belom makan lagi tu ..hehhe

Amirah Rashid said...
January 20, 2010 at 1:28 PM

wahhh.
terliurnya tgk ABC dgn pulut tu.
yummyy! :D

he11me said...
January 20, 2010 at 4:46 PM

kat kuching ada ayam penyet..
pernah try...
boleh cuba try test kat the curves..buat review sekali..

pece lele my favor...

mizara said...
January 20, 2010 at 5:22 PM

amirah- mmg sedap ABC tuh ..pulut tu pon sama sedapnye

he11me-dalam the curves ke mana nie?nama kedai ape ek?

he11me said...
January 20, 2010 at 5:30 PM

emm..dekat the walk..kalu dari ikano power centre lalu jambatan tkt satu tu untuk pi the walk..depan sikit belok kanan..
nama dia Waroeng Ayam Penyet

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.