KEBETULAN TERKENA..Sadis sungguh...

Kejadian terlampau yang tidak akan dilupakan sehingga saat nyanyuk akan tiba. 
       Malang sungguh saya hari itu…Saya dengan perasaan blur tapi riang membawa kaki pergi ke supermarket dekat dengan rumah saya, hanya 5 minit saja berjalan kaki. Sampai kat situ mulala sesi mencari apa-apa yang patut untuk dibeli , dalam fikiran dah siap senarai barang nih..yela memang saya tak suka nak buat list bajet-bajet memori kuat konon...bawang merah,minyak masak, cili padi, sayur bayam ,ayam, ikan ,bla bla bla.macam-macam ada….Tetiba rasa nak pergi dekat bahagian minuman dalam tin. Ingat nak  beli sebotol air 100 plus ,masa tu jugak tengah syok-syok menilik apa air tin yang best boleh di rembat nih..Macam-macam jenis air tin ada kat atas rak ..satu satu saya tengok dari bawah sampai atas..


       Saat-saat membelek menilik bagai sampai saya terpaksa duduk mencangkung almaklum la air tin tu duk kat rak bawah sekali..sambil fokus nengok label kat tin tu…tetiba kedengaran satu bunyi yang agak mengejutkan macam bunyi mercun pop pop..lagi kuat sikit dari mercun tuh..tahap volume 18 kot..bunyi yang ala –ala tak menjadi tuh..”prottttttttttttttttttttttttt pet pet..”..panjang plak tuh irama senandung dia...toleh –toleh ngam ngam kene kat muka saya !!!!...cessss…dah  kena dekat muka.. 2 inci je lagi jaraknya memang terus menepek kat muka kot..adoiiiiii..masa tu saya terus bangun ..terkebil-kebil mata saya  kejap. 


       Dia tengok muka saya..saya tengok muka dia balik aishhh…aikkk dia senyum masa tu sikit macam kerang busuk..saya time tu nak kata hangin memang dah nak berangin sepoi-sepoi jugak tapi serba salah..terus saya cakap kat dia..” APEKKKK…napa lu kentut dekat muka saya???????”….boleh pulak dia soal saya balik..”eh mana kentut??..kentut meh???..!!”..saya cakap kat die ..” yalah apek... itu tadi lu keluar bunyi protttt prottttttt tu ada bau-bau busuk tu..itu kentut maaa…” eiii apek ni kentut pun tak tau..biol saya kejap..terus die jawab..”ohh solly la moiiiiiii…saya takda tahan punya..olang tua sudah tak boleh kontrol punya..” Saya cakap balik kat apek tuh..”Apek pakai pampers bagus woo..nanti time apek nak kentut lagi ..boleh tapis itu bau sama bunyi skali ...hahaha…lagi satu apek..jangan kentut ngam-ngam dekat muka orang loo…nanti orang boleh pengsan !!.”…kesian apek tuhh huhu..


Best ke main kentut-kentut dekat orang ek?? err..

p/s: jangan amalkan sikap kentut merata-rata ..

19 comments:

Felicia F. Ramzi said...
January 25, 2010 at 2:30 PM

omg..
hahahaahah
hahahahaha
hahahaahha
cilakok punya apek..!

mun kamek tekkkkkk kahhhh
ada muka apek ya ditempek
mek k tin sia...sekati mesen
jak kentut rah public..adoi!

mizara said...
January 25, 2010 at 2:36 PM

felicia- hahaha yalah koh..oo tedah kamek kenak kentut..haha

Shafie said...
January 25, 2010 at 3:01 PM

kentut? haha..
mcm2 ragam ye :)
oleh itu elak kn :P

mizara said...
January 25, 2010 at 3:16 PM

shafie- haaa tu ar..jgn kentut rata2 nanti jadi cam apek tuh plak..

fLoRanCe said...
January 25, 2010 at 6:28 PM

yorrrhhhhhh!!!!!!!! nang la ceridak lok.......lom apek ya...kenak ktk x padat jak apek aik tin sia...hahahahahah.......

Asma Cullen said...
January 25, 2010 at 7:56 PM

apuuuuuuuuu... mek tetak lok k...
muahahahaaaaaaa... kuang kuang kuanggg... kih kih kihhhh... ahahaaaaaa... nyaman ado jak ehhhhhh... adehhhhhhh... elax sap gam jk apek nya ngentut ktk... mun kmk tek, alu lah apek ya supan oleh kmk kenak pot pet kmk...

kulop ludin said...
January 25, 2010 at 8:58 PM

apek tu ikhlas....
em, kena lihat dari perspektif lain...
nantijap...
hahahaha....
sabor tuan tanah, sabor!!

Felicia F. Ramzi said...
January 25, 2010 at 10:33 PM

tapi kmk memang hi saspek kat kitak deng sebab berani mempostkan entry tok..mun kmk tek, alu maluuu kohhh..hehehehe.. kmk sikpat imejin muka apek ya nang sikpat nahan nak kent..sik perasankah ada orang di tepi tepan? adoheh

mizara said...
January 25, 2010 at 11:21 PM

felicia- ndak mek tauk apek ya..sekalor kali aihhh..tp mek rasa deria rasa nak berkentutnya dh kurang berkesan gik sbbyalah habis kamek di kentutnya ya..hahah..sik noleh kirik kanan lagik nak prot prett..adohhh..

f.i.e.z.a said...
January 25, 2010 at 11:27 PM

kentut sik bebunyi adalah membunuh.hehe

mizara said...
January 25, 2010 at 11:40 PM

fieza- kentut si berbunyi munuh bab bau sik pat lawan arum bulak kalah bau minyak wangi Ralph Lorennn..hahah

Dak Wan said...
January 25, 2010 at 11:57 PM

Gila sengal.... Hahaha

papabear said...
January 26, 2010 at 12:02 AM

lawak betui apek tuh...

mizara said...
January 26, 2010 at 12:23 AM

Dak Wan- sengal dan mengong semua ade..haha
Papabear- apek tu kalo tengok mcm lawak ..die jalan macam penguin haha

Sesumpah said...
January 26, 2010 at 12:41 AM

nasihat yg sgt berguna :DD

The Fleece Master said...
January 26, 2010 at 1:50 AM

Cool apek ya. He spoke his mind & arse. But at least nya jujur, kentut & ngakuk. Some of us, lom tauk tentu gik maok ngakuk kentut mengarei gia.

and btw, bkn selalu kenak kentut gia, jadi redha la hahaha

he11me said...
January 26, 2010 at 9:10 AM

kesian apek...mungkin betul penjelasan apek tu..bila usia meningkat..otot2 di punggung kurang cekap dalam menahan kadar pengeluaran kentut dalam bentuk senyap..

Amirah Rashid said...
January 26, 2010 at 5:57 PM

ya allah
btol2 dkt muke?
adehhh
apek, apek :D
xpe, sabar je :D

yuzuyu said...
January 28, 2010 at 9:44 AM

akak...tumpang gelak..wakakakaka..

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.