KAMU PASTI HAMPIR GAGAL UNTUK MENGORAT GADIS BILA……



  • Bila suka main terjah terus minta nombor telefon dengan harapan gadis itu akan memberi nombornya kepada kamu. Teknik terjah dan minta nombor telefon kemungkinan 60 peratus akan  berjaya jika rupa paras anda seperti Robert Pattison atau Brad Pitt hihi..
  • Bila kamu guna kaedah mengorat agak basi yang konon-kononnya kamu macam kenal si gadis itu..contohnya..” eh excuse me, awak ni bukan Timah yang sama belajar dekat Indonesia dulu ke”..err err..bila  si gadis kata bukan..mula la sesi ngorat seterusnya-àmesti kamu cakap minta maaf dulu pastu  terus  minta nombor telefon gadis itu betol tak??wahahahaaa nampak sangat la nak ngorat jangan tipu tau..!!
  • Bila kamu tahu gadis itu memang menyampah bagai nak rak dengan kamu..tapi kamu masih lagi terhegeh-hegeh berusaha nak jadi boyfriend dia…tapi mungkin akhirnya kamu berjaya juga kot.. bak kata org ..mula-mula benci lama lama sayang ..huhuhu..boleh pakai tak ni eh?..
  • Bila kamu berjaya mengajak gadis tersebut keluar dating ..tapi dalam masa yang sama kamu sikat rambut belah ketepi dengan minyak yang banyak ..INGAT kamu bukan Clark Kent okay…huhu
  • Bila first time kamu dating , kamu pakai minyak wangi tapi bau bukan macam minyak wangi senang cakap kalah bau ketiak masam....minyak apakah itu ye?..tolong saya untuk pikirkan apakah minyak itu...
  • Bila kamu simpan kuku panjang macam beruang ..sudahla panjang sejengkal hitam pulak tuh..harusla gagal dalam sesi mengorat ..kang si gadis ingat kamu ni beruang jadian ke ape…eii seram..
  • Bila kamu ada tabiat suka mengorek..tak kisah la korek ape..antaranya seperti korek hidung, korek telinga, korek bontot err,..apa-apa je la..baik kamu hentikan perasaan gian kamu itu sementara berada di depan gadis yang kamu suka itu…
  • Bila first time jumpa gadis yang kamu minat ,hormon testosteron kamu mula menjalar ada yang suka pegang memegang, terus gatal nak pegang tangan la, pegang rambutla, apa-apa jela asalkan pegang memegang..itu bukan caring namanya broooo tapi penyakit gatal miang sudah menular naik..
  • Bila kamu bermulut celupar laser seakan-akan kamu tak sayang mulut bila bercakap dengan gadis yang kamu minat. Ada orang kata berterus terang la elok , jangan simpan biar telus ..biar tahu isi hati orang tuh tapi agak-agak la kan jangan sampai kata-kata itu boleh mengguris hati si gadis.....contohnya, si gadis mmg cantik tetapi first time nak keluar dating tu muka dia tetiba naik banyak jerawat batu …so better kamu jangan tegur ..walaupon teguran tu macam ni aje..”eh napa muka awak macam tu???”..cakap je ayat-ayat baik dan sedap di dengar pada gadis tersebut..contohnya” wahhh awak nampak cantik la hari ni , saya suka tengok awak pakai baju merah ..or..u look so sweet today ..” kah kah kah 80 percent pasti gadis tu akan berbunga-bunga dihatinya walaupun dia tahu jerawat dimuka dia buruk gilerr..

 Adoii cukup la sini aja dulu k..banyak lagi sebenarnya..ada masa sambung lagi..penat saya pikir..
Kalau korang tahu tips tips menggagalkan diri share share la ye..




13 comments:

Amirah Rashid said...
January 23, 2010 at 3:44 AM

mmg xsuka klau mintak num fon terus
haih
belanja la secret recipe dulu ke
kfc ke
hehe :DD

angeldream said...
January 23, 2010 at 7:42 AM

nasib baek bini saya yg ngorat saya

kohkohkoh *perasan*

:angeldream:

fLoRanCe said...
January 23, 2010 at 9:23 AM

hahahhaha.......mun mulut lebih x control ya ada jak berdepek mukanya kenak tampar koh...hee~~~

The Fleece Master said...
January 23, 2010 at 9:29 AM

nasib bait dolok kmk pemalu, sik berani ngaco rempuan. Nunggu rempuan jak ngaco kmk, ya pun 3 tahun sorg. Nang sik hensem la hahaha

mizara said...
January 23, 2010 at 11:52 AM

angledream- wahh itu sudah jadi kes jejaka si pemalu ..huhu

flo-aok la ooo..kompom la berdepek..lalu serong mulut terus hahah

fleece-edehhh edehhh kitak ya ..sik cayak mek ktk pemalu..sak jak rompuan kelilin pinggang ..hahaha

Shafie said...
January 23, 2010 at 1:44 PM

suke part yg clark kent tu..hihi
tu r..kalau laki kacak senang je ek :P

Felicia F. Ramzi said...
January 23, 2010 at 4:12 PM

it takes time to fall in love. for me lah.. mun terus terjah mintak nombor, memang salah orang lah.. eheks..
*lelaki yang so full of himself & lelaki yang terlalu bergantung kepada keluarga - memang meng turn off kan..

Asma Cullen said...
January 23, 2010 at 6:13 PM

kmk bencik laki yg rasa macho n bdengah... yg fikir dirik is da best n pandei sgala... well hello... xsuma pompuan suka laki up... ehekzzz...

then bg kmk, yg penting "I dun need ur luxury car to take me out... enuff if u're willing 2take a bus ride or mebbe a simple car with me anywhere i want..."

Dak Wan said...
January 23, 2010 at 7:48 PM

Ada teknik yg perlu dan ada yang tak perlu. Pokok pangkal, keyakinan diri mestilah tinggi.

Kyuubi_85 said...
January 23, 2010 at 9:45 PM

aku pnh ada kawan yang tak dilayan pun oleh pmpuan tu...macam dibenci gak la.. last2 dapat gak.. haha

Everything Beautiful

tujuhhariseminggu said...
January 24, 2010 at 10:45 AM

yang fenting... just be urself... x gitu... <--- bila orh nak ngorat i nih... *fengsan....

he11me said...
January 26, 2010 at 9:05 AM

ngorat habisan2..cinta habisan2..
akhirnya nikah dgn org lain gak..ni lah namanya jodoh dan ketentuan Ilahi..

masa dulu aku ngorat ko..ko tak layan...hehehehe

mizara said...
January 27, 2010 at 6:34 PM

he11me- aikk kesitu pulak dia ni...

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.