JANGAN SUKA-SUKA CURI POST ORANG LAIN!!!

Masa jalan-jalan tgk blog orang lain..agak terkujat bila ternampak POST entri saya dekat blog orang nih...telek punya telek..nak make sure betol ke tak..SEMEMANGNYA BETOL..saya punya post itew orang sudah cilokkkkkkkk maaa!!!!




HAIHHHHHH...SEBIJIK DIE COPY PASTE SERTA DENGAN GAMBA SEKALI..100 PERCENT SAMA..Adoi cik kak cik bang ke cik dik ke..kalo nak cilok pon JANGAN MAIN BANTAI JE..tu tak beradab namanya..MINTAK LA IZIN DULU..AT LEAST..TAK SALAH NYER PON..ADUHHH

BENGANG GUA TAU..AISHHH..LAGIPUN NI DAH KIRA MELANGGAR PERATURAN BERBLOGGING NIH..WADUHHH..EMANGNYA KAMU NGGAK NGERTI ATURAN BLOGGING YA??..Ada juak manusia camtok aihh..suka copy paste urang lain pun hasil kerja..dah la sikda ngkah link dari sinenya dapat gik ya..ya nyuruh rasa nak nyekak urang tok..!!





Saya taknak mentioned kat sini blog mana satu. Tapi post saya yang telah dicilok itu adalah post RESIPI SARDINE PUFF itew. Penat-penat saya masak, tulis resipi..tau tau orang lain senang-senang cilok eh..Dah tu tak dia tak mention pulak dari mana source resipi dia ambik tuh huhuhuhuhu...

As blogger anda mempunyai HAK untuk merepotkan kejadian-kejadian yg tidak bertanggungjawab seperti ini. Info ini anda akan dapat baca jika anda klik dekat REPORT ABUSE


Report a Terms of Service Violation

One of the hallmarks of Blogger is the importance of freedom of speech. Blogger is a provider of content creation tools, not a mediator of that content. We allow our users to create blogs, but we don't make any claims about the content of these pages, nor do we censor them. However, Blogger has standards and policies in place to protect our users and the Blogger network, as well as to ensure that Blogger is complying with all national, state, international, and local laws.


Please select the type of violation that you'd like to report:


   * Defamation/Libel/Slander 

   * Copyright/Piracy issues
  
* Spam 
   * Nudity 
   * Hate or violence 
   * Impersonation
  
* Someone is posting my private information
  
* I think someone else is using my account

MAKANYA..jika anda seorang yang berilmu seharusnya anda tahu dan paham selok belok etika berblogging. Hormatilah hak orang lain. Tak susah dan tak salah sekiranya meminta sedikit keizinan kan??..HAPPY BLOGGING.

Image Source: http://www.flickr.com

2 comments:

he11me said...
January 21, 2010 at 12:33 PM

jahat sunggun org itu...hehehe

tuan tanah said...
June 9, 2010 at 11:24 PM

ooo..begitu..hehe

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.