JOM KE TAPPERS...hangat...

Lunch hari ni saya telah di belanja.. sungguh mengenyangkan sekali
A special lunch treat from my friend, Doki doki.. who is gonna transfer to other department..
Macam jauh sangat nak transfer tu padahal tingkat atas je..haha
anyway ..Thank You so much..

let's check it out..











9 comments:

kulop ludin said...
January 29, 2010 at 3:21 PM

takleh nengok bebenda makan nie..
cepat benor teransang..

mizara said...
January 29, 2010 at 3:25 PM

kulop ludin- hahaha..tiap kali saya post entri pasal makan ni ngam ngam je ncik kulop dtg sini eh...

tujuhhariseminggu said...
January 29, 2010 at 3:49 PM

bila makan di kedai chantek, roti bakar itu pun nampak sgt menyelerakan.. :p lapoooo....

Felicia F. Ramzi said...
January 29, 2010 at 3:51 PM

air goo leng?? apakah air itew?
nang nyaman laaaaahhhh makanan2 itew..adoheh.. kmk tok dah la antu makan..

mizara said...
January 29, 2010 at 4:03 PM

ally- roti bakar tu mcm kat kedai mamak je..

felicia- nama aik jak glemer tapi air ya air sirap bandung jak hahaha

he11me said...
January 29, 2010 at 4:35 PM

tengah2 dok hujan ni pekena roti bakaq cicah kopi O best nih...

yg mizara pi tu branch kat bangsar ke?

mizara said...
January 29, 2010 at 4:57 PM

he11me- a ah bangsar punya.

tuan tanah said...
June 9, 2010 at 11:15 PM

haha..tappers...bos sy suke banje makan kat sini..hehe

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top IN THE NAME OF BEAUTY. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.